Andelsboligforeningen


A/B Sct. Kjeldsgården er en veldrevet andelsboligforening meget tæt på Fælledparken i København.

Andelsboligforeningen Sct. Kjeldsgården er beliggende på ydre Østerbro i København. Vores forening har 60 lejligheder. Den mindste er 43 m² og ligger på 5. sal med skrå vægge og kvistaltan. De største er sammenlagte lejligheder med stuklofter, ofte med køkken/alrum og et areal på mellem 125 og 149 m².

Foreningen har en meget sund økonomi og fornuftige lån. I vores lille, men smukke gård er der et godt græsareal, legeområde for børnene, fællesgrill, solide mahogniborde og et halvtag af skifer midt i gården. Vi har også en billig og hel ny renoveret vaskekælder.

Hvert år holder vi en arbejdsdag og sommerfest, hvor vi om dagen arbejder med de fælles arealer og afslutter med at spise en lækker middag i vores dejlige gård.

 

Interne og eksterne ventelister

Andelsforeningen fører en intern venteliste for andelshaverne. Andelshavere bliver automatisk tilføjet listen ved overdragelse af en lejlighed i foreningen. Den som først står indtegnet på den interne venteliste, går forud for de senere indtegnede.

Andelsforeningen fører desuden en ekstern venteliste. Vær opmærksom på, at for komme på den eksterne venteliste, skal man indstilles via en andelshaver.

Anmodninger om opskrivning på den eksterne venteliste skal sendes som en e-mail til venteliste@sctkjelds.dk. I e-mailen skal indgå opskrevnes navn, e-mail-adresse og telefonnummer, samt opskrivers navn, e-mail-adresse og adresse i foreningen.
Når bestyrelsen har godkendt opskrivningen vil opskrevne modtage en bekræftelses-e-mail hvor de skal bekræfte deres tilmelding til vores e-mail-liste. Det er vigtigt at opskrevne bekræfter sin tilmelding, da de ellers ikke kan modtage årlige opkrævninger eller lejlighedstilbud.

 

 

Fremleje
Andelshavere kan, med bestyrelsens godkendelse, fremleje deres andelsbolig i op til 2 år.
Bestyrelsen fører ikke lister mht. til fremleje af boliger eller formidler fremleje. Det påligger den enkelte andelshaver selv.